Cursus Data:
23 mei 2024
09:00 - 13:00
19 september 2024
09:00 - 13:00
12 november 2024
09:00 - 13:00


Inclusief:

  • Gebruik van diverse gereedschappen en tools.
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Uitgebreid lunchbuffet in het Kennis café.

Certificaat:
Deze praktijktraining wordt afgesloten met een TAC Academy Certificaat van deelname.
Cursus autoruitreparatie bij TAC Academy Waalwijk

Doelgroep:

Ben je werkzaam in de automotive branche? Of werk je bij een autoschadeherstelbedrijf en wil je je klant een extra service verlenen betreft ruitreparatie? Of wil je je aanbod in de detailing uitbreiden? Dan is deze praktijktraining ideaal voor je. Leer in een ochtend hoe je een beschadiging kan repareren.

Een ster in de voorruit, vaak veroorzaakt door steenslag tijdens het rijden. De voorruit bepaalt voor een groot gedeelte de veiligheid tijdens het rijden. Laat een sterretje in je ruit dus geen barst worden. Bijna alle sterretjes kleiner dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) kunnen gerepareerd worden. In onze praktijkruimte oefen je met het GRS systeem  en doorloop je alle stappen om de schade te repareren.

CRKBO
TAC Academy, is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW. Ben jij in bezit van een leercheque? Of heb je een opleidingsbudget? Weet dan dat je budget 100% besteed kan worden, er wordt dus geen BTW berekent.